Lion El'Jonson

Model/varenr.: GW44-20

Den første. Skovens søn. Calibans mester. Primarchen for The Dark Angels.

Lion El'Jonson sniger sig fra de tågeindhyllede skyggeriger som en gammel søgende ridder på jagt efter galaksens utallige rædsler. Med sin enorme klinge, Fealty, kløver Primarch de mest afskyelige monstrøsiteter fra hinanden, mens the Emperor's Shield bryder ud i flammer af lys og kraft som svar på hans fjenders vilde slag.

Dette er en imponerende miniature, der passer til en Primarchs legendariske status, når han skridter hen over slagmarkens murbrokker i en udsmykket ridderrustning, der er prydet med personlige våbenskjolde og Dark Angels' symboler. Han har følgeskab af et par mystiske Watchers in the Dark og kan bygges med et af fire forskellige hoveder - et bart hoved, et hoved med hætte, en hjelm med kam og en hjelm med hætte.

Denne miniature er et fantastisk midtpunkt i enhver Dark Angels-hær. Malere vil nyde detaljegraden og de forskellige teksturer, der udgør hans klæder, rustning og våben. I mellemtiden vil gamere nyde at pudse Løven på Imperiets fjender og bevise hans dygtighed som duellant.

Dette sæt består af 43 plastikkomponenter og leveres med en 60 mm Citadel Round-base. Miniaturen leveres umalet og kræver samling.

379,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,11 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: