Asmodai, Master of Repentance

Model/varenr.: GW44-21

Asmodai er en legendarisk Interrogator-Chaplain fra Dark Angels Chapter. Den ubarmhjertige og humorforladte Master of Repentance tolererer ingen svagheder eller kompromiser blandt sine allierede. I kamp opildner han sine brødres kampånd til nye højder og gør dem til ustoppelige dræbermaskiner ved at messe hadets litanier med urokkelig iver.

Dette plastsæt i flere dele bygger Asmodai, Dark Angels' ikoniske Interrogator-Chaplain. Han er klædt i stiliseret rustning og tunge klæder, kronet af en jernglorie med pigge. Asmodai har en heavy bolt pistol i hylsteret ved siden af sig, og han svinger et stort power sword sammen med en crozius arcanum - et symbol på hans dystre embede og et våben i sig selv, dekoreret med the Angel of Darkness. Dette fantastiske sæt giver dig mulighed for at bygge Asmodai med hans hjelm med kranieansigt helt synlig eller indhyllet under en hævet hætte, samt valgfri skyer af røgelse, der bølger dynamisk fra hans rygsæk.

Dette sæt indeholder 17 plastikkomponenter og leveres med en Citadel 50 mm rund base. Denne miniature leveres umalet og kræver samling.

239,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,05 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: