Keeper of Secrets

Model/varenr.: GW97-06

En Keeper of Secrets er en Greater Daemon of Slaanesh, en fuldendt kriger og spellmaster af den mørke prins' horder. Deres fire kraftige lemmer bevæger sig elegant, ​​mens de slentrer fremad - kun for at eksplodere i dødelig bevægelse, når deres bytte er i rækkevidde.

Keeper of Secrets er den mest magtfulde og farlige af Slaaneshs tjenere - yndefuld, hurtig og fuldstændig dødelig. På slagmarken kan disse tårnhøje kombattanter slagte sig gennem infanteriformationer og tung rustning med en byge af angreb. Hver er også en sorceror, der er i stand til at frigøre ondskabsfuld magi, der kan lokke deres fjender eller ødelægge dem fuldstændigt og en fuldkommen kommandant, der vil styrke de nærliggende Slaanesh-enheder. Du kan endda bruge den i både Warhammer Age of Sigmar og Warhammer 40.000.

Dette kit bygger en Keeper of Secrets og indeholder en række muligheder for tilpasning, herunder et valg af hoved, våben og spidende klør, så du kan bruge adskillige af dette monster, samtidig med at de ser forskellige ud. Desuden kan dette kit alternativt bruges til at bygge Daemon hero Shalaxi Helbane.

Dette sæt leveres i 51 plastkomponenter, og leveres med 1x 100 mm rund bund.

833,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,437 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: