Plaguebearers

Model/varenr.: GW97-10

Plaguebearers er fodtusserne i Nurgle's legioner. Disse afskyelige dæmoner er udformet af de korrupte sjælestoffer af dødelige, der er blevet dræbt af Nurgle's Rot. En plaguebearer bærer mærkerne af Nurgle's Rot for evigt. Den smule af dets hud, der kan ses under utallige løbende sår, er spættet med sygelige, grønlige og modbydelige, brune plamager.

Hver af disse ti plaguebearers fra Nurgle kan konstrueres på deres egen unikke, kvalmende måde. Hver kombination har adskillige modbydelige detaljer at notere: sår i forskellige størrelser; afskårne hoveder til trofæer, som de bærer i deres hænder; den lejlighedsvise Nurgling der på en eller anden måde titter gennem deres hud eller hiver i deres indvolde; udsatte sener og knogler; horn, der stikker frem fra deres hoveder. Hver besidder mange rækker med skarpe tænder og for det meste kun det ene øje - skønt nogle har mere - og de holder hver en rusten og forgiftet klinge, der kaldes Plagueswords.

Dette flerdelte plastik indeholder de 74 komponenter, som man kan fremstille 10 plaguebearere af Nurgle. Sættet indeholder nok komponenter til at samle en kommandogruppe, herunder en Herald of Nurgle, en musiker og en standardbærer. Leveres med 10 Citadel 32mm Runde baser.

219,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,135 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: