Great Unclean One

Model/varenr.: GW83-41

Great Unclean Ones er Nurgles mægtigste dæmoner. Disse levende monstre af rådnet kød vader på tværs af slagmarken tårnene over deres fjender, svingende deres rustne våben, kaster strømme af skidt op og frigører syg magi på fjenden. Great Unclean Ones er skræmmende, når de gøres vrede så de vader gennem fjendens rækker, knuser fjender under deres masse og slagter overlevende med deres enorme sværd og køller. Nogle medbringer rustne klokker for at fremmane daemoner, mens andre frigør frygtelige udbrud af magisk pest.

 
Dette plastikpakke med flere dele indeholder de komponenter, der er nødvendige for at samle en stor uren. Dette er en ægte afskyglig model (i den mest positive betydning af ordet!) - det fejrer sin kropulens, med råddent, revet kød glider til side på sin enorme tarm for at afsløre snoede tarmene indenfor. Der er 2 forskellige hoveder til rådighed - en med symmetriske gevirer og et grin og en cyclopæan med en hæslig dæmon tunge, der ender i et uhyggeligt hoved - selv med en uhyggelig dæmon tunge! Det kan være bevæbnet med en massiv bilesword eller dommedag klokke i højre hånd, og en stor bileblade eller pestflail (et bemærkelsesværdigt objekt, der i det væsentlige er 3 kranier knyttet til længder af tung kæde) i venstre hånd. 6 Nurglings er inkluderet, klynge ting som censere, eller bare hænge om - disse kan tilføjes til kittet på enhver måde, som du finder passende.

 
Denne model leveres som 59 komponenter, og leveres med en Citadel 130 mm rund base. Den Store Uren En kan føjes til både Warhammer 40.000 og Warhammer Age of Sigmar Armies, og sættet kan eventuelt bruges til at samle specialkarakteren Rotigus.

849,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,617 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: