Khorne Wrathmongers

Model/varenr.: GW83-20

Vanvittige mordmestrere ​​kaster sig på deres fjender med unaturlige energi som deres vrede beskriver brutale, blodige parabler.

 
Denne multi-del plast kit bygger enten fem Khorne Wrathmongers eller fem Khorne Skullreapers. Der er fem sæt pansrede ben (hvoraf den ene er udformet til at ligne en Bloodletter) og et udvalg af 10 torsoer, der kan anvendes til at danne basis af modellerne. Sideløbende hermed er der et valg af 10 individuelt designede sæt rustning, der passer til torsoen fronter med mulighed for at tilføje ekstra skulder rustning. Uanset hvilken enhed, du vælger at gøre der er nok dele til at omfatte en mester og bannerfører for enten.

 
Wrathmongers er hver bevæbnet med et par Vredens-slagler. Der er fem hjelmklædte hoveder og mulighed for at skelne mester med tilføjelse af en hjelm designet til at ligne en Bloodletter ansigt og en mutation i form af en Scorpions hale.

 
Bevæbnet med to håndvåben, har Skullreapers et valg af 13 individuelle våben lige fra sværd, økser, køller og knive, samt mulighed for at udstyre en af ​​modellerne med en dobbelt-handed økse. Alternativt kan de være bevæbnet med par af ensorcelled våben hvoraf der er 8 forskellige individuelle våben, med mulighed for en af ​​de modeller, der skal bevæbnet med en dobbelt-handed sværd.

 
Der er et valg af syv nøgne hoveder, at sporten en række mutationer, fra horn, besat pander og endda en bestialsk hund ansigt. Hver Skullreaper har et trofæ rack på ryggen, og Champion er kendetegnet ved sit dobbelte trofæ rack.

 
Khorne Wrathmongers har 97 komponenter og leveres med fem 40mm monster baser.

319,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,187 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: