Archdevils: Hutijin, Moloch, Titivilus

Model/varenr.: WZK96141

Hutijin

På tværs af helvedes verden fylder Hutijins navn de mindre djævle med frygt og afsky, for denne hertug har kommandoen over to kompagnier af pit fiends, som udgør Canias aristokrati. Med sådanne soldater under sin kommando kan Hutijin let knuse enhver rival, der kommer i vejen for ham, og samtidig giver han Mephistopheles sikkerhed mod hære, der kan forsøge at anfægte hans herredømme.

Moloch

Moloch, der er forvist fra the Nine Hells, ville gøre alt for at genvinde sin position. For lang tid siden fortjente Moloch sin plads blandt de andre ærke djævle gennem den ære, han vandt ved at drive dæmoner ud af de ni helvede. Asmodeus belønnede ham ved at ophøje Moloch til hersker over Malbolge.

Titivilus

Selv om han er underlegen i fysisk styrke og magt sammenlignet med de andre ærke djævle, kompenserer Titivilus med snuhed. Han er en snu og beregnende politiker, der har kløet sig op gennem rækkerne og er blevet den næstmest magtfulde djævel i Dis, udelukkende ved at sige det rigtige på det rigtige tidspunkt for at få det, han ville have. Han er charmerende og behagelig og er en mester i at forhandle, og han er i stand til at fordreje ord på en sådan måde, at hans ofre bliver forvirrede og tror, at de har fundet en ven i Titivilus. Gennem disse evner har Titivilus manipuleret alle på sin vej til magten, enten for at vinde dem over for sin sag eller for at fjerne dem som en trussel.

649,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,376 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: