Adult Blue Dragon Premium Figure

Model/varenr.: WZK96033

Denne D&D Icons of the Realms: Adult Blue Dragon Premium Figure er en fremragende tilføjelse til din miniaturesamling eller -udstilling. Skulptureret med detaljerede træk og brug af premium maling, er denne blå drage en værdig boss til ethvert eventyr!

Forfængelige og territoriale, blå drager svæver gennem himlen over ørkener, røver karavaner og plyndrer flokke og bosættelser i de grønne lande uden for ørkenens vidder. Disse drager kan også findes i tørre stepper, brændende badlands og ved stenfyldte kyster. De beskytter deres territorier mod alle potentielle konkurrenter, især brass dragons.

En blå drage genkendes af dens dramatiske, frillede ører og det massive horn oven på dets stumme hoved. Rækker af pigge strækker sig tilbage fra næseborene til panden og klynger sig på dens udstødende underkæbe.

En blå drages skæl varierer i farve fra en iriserende azurblå til en dyb indigo, poleret til en blank finish af ørkensandet. Efterhånden som dragen bliver ældre, bliver dens skæl tykkere og hårdere, og dens hud brummer og knitrer med statisk elektricitet. Disse effekter intensiveres, når dragen er vred eller ved at angribe og afgiver en lugt af ozon og støvet luft.

899,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,79 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: