Freeguild Cavaliers

Model/varenr.: GW86-07

Slagmarken ryster under de tunge hove fra Freeguild Cavaliers, når de angriber. De er ikke nogen ubekymrede riddere - deres krig er en brutal udmattelseskrig, hvor både mænd og heste forventes at kæmpe i timevis uden hvile.

Dette plastsæt i flere dele bygger fem Freeguild Cavaliers, pansrede menneskelige riddere monteret på robuste krigsheste. Hver Cavalier er beskyttet af fuld pladerustning og et udsmykket skjold og svinger en række fint forarbejdede våben for at slå fjenden til side, når de angriber. Du kan bygge en Cavalier som en ridende Arch-Knight, der svinger et unikt sværd, og en anden som en Cavalier Herald, hvis flydende banner er toppet af et af to forskellige ikoner.

Næsten alle dele af dette vildt tilpasningsvenlige sæt kan udskiftes, så du kan kombinere forskellige hoveder, hjelme, våben, skjolde, kroppe, hesteben, haler og meget mere. Du kan endda justere visirerne på hjelmklædte hoveder og vippe dem op for at afsløre ansigtet nedenunder - samlingsmulighederne er næsten uendelige, så du kan bygge din egen personlige ridderorden.

Sættet består af 96 plastikkomponenter og leveres med 5x Citadel 60x35mm Oval Bases. Der medfølger også et Cities of Sigmar Transfer Sheet med 410 Free City-ikoner, sigmaritiske kultsigiler og andre former for heraldik.

Disse miniaturer leveres umalede og kræver samling.

359,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,2 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: