Lord Discordant on Helstalker

Model/varenr.: GW43-59

En Lord Discordant er en maskinbesat heretic, der bevæger sig over slagmarken på en Helstalker, mens han udstråler en håndgribelig aura af anarki. Hans blotte tilstedeværelse kortslutter maskiner, der ikke allerede er gennemsyret af dæmoniske væsener - aktuatorer og servoer svirrer uregelmæssigt, og målsøgere holder simpelthen op med at fungere. Lord Discordant suger den lidende Machine Spirit fra de døende køretøjer og bruger den høstede energi til at genoplive andre dæmonmotorer eller frigiver den som en skrigende stråle for at inficere systemerne i andre fjendtlige køretøjer. Den mest berømte af Lords Discordant, Vex Machinator, bragte anarki til Vigilus' bistader under War of Nightmares.

Vex Machinator, Arch-Lord Discordant er et flerdelt plastiksæt og tjener som et HQ valg i en Chaos Space Marines-hær. Den Helstalker mount kan udstyres med en række forskellige destruktive våben, og sammen er de fjendens køretøjers forbandelse.

Lord Discordant bærer et enormt spidskålsglaive, og hans mechatendrils kan slå ud efter sine fjender. Hans skudtunge Daemon Engine-rytter kan udstyres med en baleflamer eller en autokanon samt et valg mellem magmaskærer eller techno-virus-injektor.

Miniaturen består af 63 plastkomponenter og leveres med en Citadel 120 mm x 92 mm Oval Base.

399,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,163 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: