Abaddon the Despoiler

Model/varenr.: GW43-60

Kæmper på slagmarken som en krigskrig, krøller Despoiler på den dødelige chattel foran ham. Han er en ende af verdener, en ødelægger håb, en bane til galaksen selv. Alligevel er han ikke uden for sirenkampagnen, og leder sin svarte legion til handlinger af ubarmhjertig slagtning, når en værdifuld fjende er nær.

Abaddon the Despoiler er den ultimative Chaos karakter. Terrifyingly stand på slagmarken, vil han forvandle enhver hær af Chaos Space Marines til en dødbringende kampstyrke enten ved at forårsage blodbad på frontlinjen eller udlåne uvurderlige aura evner til nærliggende tropper.

Dette kit sætter Abaddon til liv i storslåede detaljer og tegner på tre årtier af kunst og lærer for at skabe en endelig repræsentation af denne ikoniske karakter. Ingen detaljer er blevet spart - med barok rustning, indviklet mekanisk detaljer og grisly trofier, det er en fornøjelse at male og vil straks skille sig ud fra resten af ​​din samling. Selv basen har et væld af skulpturerede detaljer for at hjælpe med at vise Abaddon i al sin mørke herlighed!

Du kan endda tilpasse din Abaddon med ekstraudstyr. Du kan model din med eller uden kappen afhængigt af din præference, mens der er et valg af tre hoved til at sikre, at din model passer til din fortolkning af Warmaster. En af funktionerne Abaddons klassiske grimas, den anden bærer Horus 'lighed, mens den sidste har en ondskabsfuld rebreather.

Dette kit leveres i 31 plastkomponenter og leveres med en 60 mm rund bund.

379,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,153 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: