Doors to Darkness

Model/varenr.: CHA23148-H

Fem scenarier til begyndende Keepers.

Doors to Darkness indeholder fem scenarier, der er skrevet specielt til begyndende Keepers og spillere af Call of Cthulhu. Her finder du rædsel, mystik, efterforskning, skrækkelige monstre, mærkelige magier og glemte hemmeligheder samt masser af råd om, hvordan du kan spille eventyrene for at opnå den bedste effekt.

Ud over scenarierne er der et essay af Kevin Ross, som beskriver en lang række tips og råd om at spille Call of Cthulhu - en vejledning, som enhver Keeper, ny eller erfaren, vil finde meget nyttig.

  • The Darkness Beneath the Hill - En vens husrenoveringsprojekt fører til uventede opdagelser i Providence, Rhode Island.
  • Genius Loci - Ikke alt er godt på Danvers State Lunatic Asylum, og det er op til efterforskerne at lytte til en ven i nød.
  • Servants of the Lake - Jagten på en forsvundet person afslører gamle hemmeligheder i de vilde områder nord for Kingsport.
  • Ties That Bind - Mærkelige stenformationer er fundet i Mrs. Carringtons dyrebare springvand. Men disse sten ligner ingen sten, som man har set før!
  • None More Black - En studerende fra Miskatonic Universitys død fører efterforskerne ind i usmagelige kvarterer og mørke forretninger.

Der medfølger også ti forskellige og spilleklare efterforskere, så spillerne kan dykke direkte ned i de mysterier, der er i Doors to Darkness. Endelig skal du ikke forvente, at bare fordi de er skrevet med nye spillere i tankerne, skal du ikke forvente, at de er en dans på roser! De, der vover at åbne dørene til mørket, vil opdage, hvilke hemmeligheder og farer der ligger indeni!

Du skal bruge en Call of Cthulhu: Keeper Rulebook 7th Ed. for at kunne spille disse eventyr.

Hvis du køber dette produkt hos, kan du modtage en pdf udgave på din email. Kontakt os venligst på facebook.com/GoblinGamesDK/, gennem denne hjemmeside eller i butikken, hvis du mangler at modtage det.

279,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,65 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: