Cthulhu Dark Ages Setting Guide

Model/varenr.: CHA23165-H

Det er en verden kun oplyst af ild. De gamle imperier kollapsede for århundreder siden og tog deres kultur og lærde med sig. Det er en mørk verden, og folk har ret i at være bange for mørket.

Ud over vikingetogterne, hekse og fredløse, er der de urolige døde, gamle rædsler og andre ondsindede væsener der formørker landskabet. Mørke væsener, ud over godt og ondt, venter skjult i tidens fordybninger og rummets vinkler. Få modige sjæle prøver deres bedste for at modstå disse rædsler og skubbe dem tilbage, hvorfra de kom. Vil du være en af ​​dem?

Cthulhu Dark Ages er opdateret til Call of Cthulhu 7. udgave, helt revideret og med et væld af nye indstillingsmateriale. Inkluderet er en spillerguide til middelalderen, en valgfri sanitetsmekanik, der afspejler den middelalderlige tankegang, regler for den mundtlige tradition for historiefortælling, regler for kamp fra hesteryg, ​​et grimoire af middelalderens besværgelser og valgfri regler for folkemagi, en bestiarium af monstre såvel som en fuldt detaljeret indstilling - det angelsaksiske samfund Totburh i Englands Severn Valley, der inkluderer interessante karakterer, boligbeskrivelser og et væld af plot-hooks, som Keepers kan bruge og udvikle. Derudover introducerer tre scenarier spillere til Dark Age Severn Valley.

Dette er Second Edition af denne bog, og er lavet til Call of Cthulhu Seventh Edition.

Af Chad Bowser & Andi Newton med Mike Mason & Friends. 272 sider. Illustreret, hardcover.

349,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: