Call of Cthulhu: Starter Set

Model/varenr.: CHA23178-X

Alt hvad du behøver for at nyde Horror Rollespil i en verden af ​​mysterium, rædsel og eventyr!

Denne startboks indeholder alt hvad du har brug for for at begynde at spille Call of Cthulhu - et rollespil om mysterier og rædsel.

Spillere påtager sig rollen som efterforskere af mysterier, afdækker mørke hemmeligheder, støder på underlige monstre og afværger uhyggelige kulter. Sammen skaber og udvikler dig og dine venner en historie, hvor hver af dine figurer spiller en førende rolle, som kunne være at afdække et uhyggeligt plot eller forhindre rædsler ud over rum og tid!

Rollespil er et socialt tidsfordriv. Alle arbejder sammen i et team, hver spiller en efterforsker-karakter. Én spiller kører spillet - Keeper of Arcane Lore - som dømmer spillet og præsenterer historien og eventyrets plot for de andre spillere. Tænk på det lidt som at optræde i et drama, men hvor der ikke er et manuskript. Terninger og spillereglerne bestemmer succes eller fiasko for din karakters handlinger - alt sammen mens du bliver drevet ind i dramatiske og nervepirrende situationer! Vægten ligger på at have det sjovt.

Hvis du køber dette produkt hos os, kan du modtage en pdf udgave på din email. Kontakt os venligst på facebook.com/GoblinGames, gennem denne hjemmeside eller i butikken, hvis du mangler at modtage det.

199,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,883 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer