Call of Cthulhu - Keeper Rulebook

Model/varenr.: CHA23135-H

Et pen'n'paper-rollespil baseret på H. P. Lovecrafts litteratyr. Det er et spil af hemmeligheder, mysterier og rædsel. Når du spiller rollen som standhaftige efterforskere, rejser du til mærkelige og farlige steder, afdækker onde plots og står imod rædslerne fra Cthulhu Mythos. Du støder på væsener der kan drive dig til sindssyge, monstre og vanvittige kultister. Inden i mærkelige og glemte tomes af lore opdager du åbenbaringer, som mennesket ikke burde kende til. Du og dine ledsagere kan meget vel bestemme verdens skæbne.

Denne bog, Keeper Rulebook, indeholder de centrale regler, baggrund, vejledning, formularer og monstre til spillet. Det er beregnet til brug af Keeper of Arcane Lore (Keeper) - den spiller, der vil præsentere eventyret for de andre spillere. Du skal have mindst en kopi af denne bog for at spille Call of Cthulhu. De andre spillere, Investiators, skal have en eller flere kopier af Investigator's Handbook, der indeholder udvidede regler for karakteroprettelse, færdigheder, erhverv, udstyr og mere.

Call of Cthulhu, 7. udgave, er bagudkompatibel med alle andre tilgængelige Chaosium-titler og indeholder en guide til enhver nødvendig konvertering.

379,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,522 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer