Berlin: The Wicked City

Model/varenr.: CHA23161-H

I kølvandet på Første Verdenskrig har Berlin et ry for at være udsvævende. Et sted, hvor man kan få alt for den rigtige pris. Det er både en hedonismens og forretningens by; gaderne flyder over med invalide veteraner, prostituerede, fattige indvandrere og politiske agitatorer - alle sammen i tæt samspil med velklædte forretningsmænd, lærde og kunstnere. I rendestenen flyder blodet fra politiske mord, hvor kommunister og völkisk-nationalistiske kræfter støder sammen med hinanden og med politiet. Langt ud på aftenen byder Berlins verdensberømte kabareter på musik, dans og pirrende underholdning i stærk kontrast til de grå bygninger, der løber i endeløse kilometer langs byens vidtstrakte veje.

Ned i denne boblende gryderet introducerer Berlin: The Wicked City Cthulhu Mythos' underlige elementer. Et arnested for okkulte organisationer, mærkelige kulter og halvt hviskede overleveringer. Midt i den onde luft i verdens syndige hovedstad stilles der spørgsmålstegn ved selve naturen af hvad det vil sige at være menneske. Og mens byen styrter mod sin uundgåelige mørke skæbne, presser den undertrykkende atmosfære efterforskernes fornuft til det yderste.

Denne bog giver et overblik over 1920'ernes Berlin, som det blev oplevet af besøgende og indbyggere på den tid. Der præsenteres retningslinjer for oprettelse af efterforskere til en Berlin-centreret kampagne samt efterforskningsorganisationer, der kan hjælpe med at binde grupper sammen. Der gives oplysninger om bemærkelsesværdige personligheder, nøgleplaceringer og et system til at generere detaljer om bylandskabet undervejs. Med kriminalitet og straf, byens underverden og også dens højkultur beskrevet, hjælper værktøjerne Keeperen med at få en forståelse af, hvad der gør Berlin unik.

Der er tre scenarier inkluderet, som spænder over Berlins begivenheder og historie mellem afslutningen af Første Verdenskrig og Adolf Hitlers og nazistpartiets fremkomst. De indeholder hver især farverige detaljer om Berlin og dets indbyggere, fokuserer på forskellige temaer af rædsel og kan køre sammen som en Berlin-centreret kampagne eller som selvstændige eventyr for enten Berlin-beboere eller besøgende til byen.

I The Devil Eats Flies balancerer Tyskland på randen af økonomisk ruin og politisk kaos. Spøgelset af en galning vandrer rundt i byen og vender dens egne borgere mod sig selv. For at stoppe en dæmonisk ånd og redde en russisk prinsesse i eksil må efterforskerne indgå en aftale med andre uhyggelige kræfter og spørge sig selv: Hvem er vi ellers villige til at se dø for at redde byen?

Dances of Vice, Horror, and Ecstasy foregår i byens gyldne år, hvor tingene er blevet overfladisk stabile og velstående igen. En kluntet troldmand, en udsvævende danser og en mærkelig kult af gnostiske Saturn-tilbedere truer med at sætte en stopper for alt dette og forvandle Berlin til et hul af galskab og fordærv.

Schreckfilm ser Berlin styrte mod sin dystre fremtid. Efterforskerne står ansigt til ansigt med en skyggefuld klike af byens indflydelsesrige personer, der er fast besluttet på at vende byens verdensberømte filmindustri til onde formål. Efterforskerne, der er fanget i en labyrint, som de selv har skabt, og som ubarmhjertigt forfølges af mørke kræfter, som de ikke kender, må konfrontere det grundlæggende spørgsmål om, hvad der er virkeligt og hvad der er illusion.

Denne bog omhandler temaer for voksne, herunder stoffer og sex, og kræver Call of Cthulhu grundbøger for at kunne spilles, eventuelt med Pulp Cthulhu supplementet.

Hvis du køber dette produkt hos, kan du modtage en pdf udgave på din email. Kontakt os venligst på facebook.com/GoblinGamesDK/, gennem denne hjemmeside eller i butikken, hvis du mangler at modtage det.

299,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: