Underworld Denizens Blood Bowl Team: The Underworld Creepers

Model/varenr.: GW202-04

Blandede hold findes overalt i Blood Bowl-ligaerne og forener spillere fra en række forskellige racer og kulturer på banen. Underworld Denizens-hold rekrutterer fra de fugtige huler og beskidte kloakker, der lurer under overfladen, og bringer Goblins og Skaven sammen i en cocktail af pels, svampe og beskidt spil. Hold som Underworld Creepers er foragtet for deres bogstaveligt talt nedrige taktik, og de repræsenterer virkeligt det værste fra begge verdener.

På banen bruger Underworlds Denizens-holdene et svimlende udvalg af luskede taktikker og snedige spil for at kompensere for deres ringe størrelse og holde rivalerne på tæerne - som man ville forvente af et hold af Goblins og Skaven. Hvis du er ivrig efter at opdage nye taktikker og spil, have det sjovt med at danne en vindende kombination af spillere og dolke absolut alle du møder i ryggen, er Underworld Denizens noget for dig.

Dette plastsæt i flere dele bygger et Underworld Denizens-hold på 12 spillere til Blood Bowl-spil. Ved hjælp af komponenter fra de eksisterende Goblin- og Skaven-holdsæt kan du bygge 6 Goblin Linemen, 3 Skaven Clanrats, 1 Skaven Blitzer, 1 Skaven Thrower og 1 Skaven Gutter Runner. Nogle af disse figurer har kosmetiske muligheder som f.eks. forskellige hoveder, så du kan tilpasse dit eget hold. Æsken indeholder også seks bolde, to dobbeltsidede Blood Bowl-mønter og to turmarkører - ligeligt fordelt mellem Skaven- og Goblin-design - og et ark med Underworld Denizens-overførsler med holdlogoer, numre og positioner.

Dette sæt består af 50 plastikkomponenter og leveres med 14x Citadel 32mm Round Bases samt et Underworld Denizens Transfer Sheet. Disse miniaturer leveres umalede og kræver samling.

Reglerne for at bruge Underworld Denizens-hold i dine Blood Bowl-spil kan findes i Blood Bowl - The Official Rules.

269,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,13 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: