Ogre Blood Bowl Team: The Fire Mountain Gut-Busters

Model/varenr.: GW202-02

Ogres er naturlige Blood Bowl-spillere, med en lang tradition for at spille for andre hold, der har råd til at fodre dem (ve, den træner, der undlader at redegøre for deres appetit). Ogre-hold bringer imidlertid et nyt niveau af vold til spillet, da deres hold ikke kun indeholder en eller to af disse massive misfostre, men ofte 4 af dem! Selvfølgelig er de også ledsaget af en sværm af Gnoblars, små greenskin skravl, der ikke har nogen naturlig atletisk evne, men nok hjerne og snuhed til at vide, at de forventes at gribe bolden fra tid til anden, mens Ogres har travlt med at tromle deres modstandere ned. En gang imellem giver Ogres den der holder bolden et lille spark mod endzonen og scorer nogle point med en smule held.

Hvis du vil spille noget voldeligt Blood Bowl, kan du ikke gøre det bedre end med et Ogre-hold. De spiller ulig nogen andtr og udmærker sig ved at smadre det modstående hold, en efter en, indtil de kan spankulere på tværs af banen med bolden. Du vil fokusere på at ansætte en håndfuld Ogres, og de fuldstændigt udskiftelige gnoblarer udfylder resten af ​​dine slots. Ogres er "fede" at spille og et mareridt at gå imod.

Dette multipart plastsæt indeholder alle de komponenter, du har brug for for at bygge Fire Mountain Gut Busters, et Ogre-team til brug i spil med Blood Bowl, der indeholder 4 Ogres (hvoraf 1 kan bygges som en Runt Punter) og 12 Gnoblars med udskiftelige hoveder! Du finder også et liste over ark, overførsler, 2 runde tællere  og 2 mønter, 4 bolde med Ogre-tema og en blanding af 14x 25 mm baser og 4x 32 mm baser.

269,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,161 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: