Nurgle’s Rotters - Nurgle Blood Bowl Team

Model/varenr.: GW200-57

Rotterne steg til berømmelse for længe siden og har sondringen om at være et af de tidligste kaoshold på kredsløbet for at dedikere sig til en enkelt kaosgud - bedstefar Nurgle selv. Deres protektor var glad, overdådige gaver og mutationer på hans favoriserede tilhængere. I dag, på trods af mange seneste tilbageslag, står Rotters i stand til igen at sprede deres indflydelse på verdens ligaer og turneringer og bringe Nurgles velsignelser til lande langt og bredt...

 
Dette flerparts plastikpakke indeholder de komponenter, der er nødvendige for at samle Nurgle's Rotters, et særligt foul og dripsome Nurgle-hold til brug i Blood Bowl-spil. Passende forkælet og 'forfærdelig', er hver spiller muteret og dækket med eksponerede tarm, klør og vorter, der viser stærkt. Holdet består af 4 Bloaters, 2 Pestigor og 6 Rotters.
 
Der er et væld af ekstramateriale i sættet - 2 sving markører, 2 dobbeltsidede scoringsmønter i form af Nurgles ikon og 4 bolde - 2 af disse bliver chomped af en fræk Nurgling, og 2 har ... noget ... der kommer fra dem alle gribbly tænder og eldritch rædsel. Leveres med 12 32 mm Blood Bowl baser, en 1.000.000 GP roster og et Nurgle overførselsark.
269,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,16 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: