Greenfield Grasshuggers

Model/varenr.: GW200-65

Greenfield Grasshuggers er et af de mest beærede hold i spillet. Hvem elsker trods alt ikke en underdog? Formet tilbage i 2418, har disse ivrige og alvorlige Halflings måttet kæmpe dobbelt så hårdt for berømmelsen. De er fulde af gå-på-mod, beslutsomhed og nok pølse og bajer til at kvæle en troll. De er en glæde at stå imod på banen, ikke mindst fordi du måske kan hugge en af ​​de bedste kødtærter, du nogensinde har fået, når de ikke kigger.

Hvis du fanger dig selv i at tænke, at Blood Bowl er for nemt, eller hvis du vil imponere dine venner med dine upåklagelige coaching-færdigheder, er der få udfordringer større end at køre et Halfling-hold. De er måske ikke de mest konkurrencedygtige i spillet, men de er helt sikkert en af ​​de mest sjove. Når det er sagt, med nye stillinger som Catchers and Hefties, er de mere alsidige end nogensinde. Hvis du er lidt trodsig, eller bare nyder et sjovt og kaotisk spil, skal du hente et eksemplar til dig selv og gøre dig klar til de gode tider.

Dette multipart plastikpakke indeholder alle de komponenter, du har brug for at samle Greenfield Grasshuggers, et halflinghold til brug i Blood Bowl-spil. Du modtager 2 Catchers, 2 Hefties og 8 Hopefuls, plus et rosterark. Leveres med overførselsark, 2 pølse-bærer tur tokens, 3 ekstra "bolde" og 12 Citadel 32 mm runde baser med huller til at placere bolden.

269,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,151 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer