Crud Creek Nosepickers – Snotling Blood Bowl Team

Model/varenr.: GW202-01

Snotlings har længe beundret Blood Bowl spillet fra sidelinjen, men sjældent har de taget del i spillet... af åbenlyse årsager. Men det skal til at ændre sig, da de "Mægtige" Crud Creek Nosepickers har sprængt barriererne for modigt (eller tåbeligt) at bane vejen for deres diminutive art. De er klar til at oversvømme gitterjernet med en snurrende, stinkende bølge af knæhøje spillere, sammen med alle de skøre ting og fjollede tricks de kunne drømme om i deres svampefyldte hjerner.

Mens Snotlings kan få Halfling-hold til at se ligefrem atletiske ud, og Goblins kan virke muskuløse i sammenligning, så er disse gnatlingers fordel... bare hvor dælens mange af dem der er! De er så små og energiske, at dommerne aldrig kan være sikre på, hvor mange af dem der er på banen af gangen! Deres numeriske fordel, kombineret med en vilje til at bøje og bryde reglerne, gør dem meget uforudsigelige. Kort sagt handler Snotlings om den slags vilde narrestreger, der gør Blood Bowl til en absolut fornøjelse at spille. Ikke kun er de sjove, men de har nogle snedige tricks, som faktisk kan stjæle en sejr en gang imellem, og virkeligt holder din modstander vaks.

Dette plastik-sæt indeholder alle de komponenter du skal bruge for til at samle The Crud Creek Nosepickers, et snotling-hold til brug i Blood Bowl.

Holdet indeholder:

  • 12 snotlings
  • 2 snotling Fungus Flingas
  • 2 Snotling Fun-Hoppas
  • 2 Snotling Stilty Runnas
  • 2 snotling Pump Wagons!

Du finder også 2 tur-tællere, 2 mønter, 4 snotling-kugler, 20x 25 mm baser og 2x 32 mm baser med huller.

269,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,16 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: