Black Orc Blood Bowl Team: The Thunder Valley Greenskins

Model/varenr.: GW202-12

Black Orcs har splittet sig fra andre orcs og dannet deres egne hold i årevis nu. Smartere, stærkere og mere seriøse end deres slægtninge, var de nlevet trætte af at tage alle de hårde slag og opgive al ære. Deres største svaghed er mangel på hastighed - men det er her goblins kommer ind. Godt trænet i forhold til andre af deres slags, er de små fyre hurtige til at løbe bolden gennem de huller, som Black Orcs åbner for dem. Selv troldene på Black Orc-hold er veltrænede, hvilket i sandhed er en imponerende bedrift!

Hold som Thunder Valley Greenskins har gjort sig bemærket med deres imponerende atletik og disciplin lige så vel som med brutal vold. Hvis du kan lide dine spil temmeligt usubtile, er dette holdet for dig. Løb ned over banen, knus modspillerne under jer, indtil dine goblins er tæt nok til at ræse  til End Zone. Scor. Gentag.

Utroligt stærkt på offensiv og svært at vælte på forsvar, et velstyret Black Orc-hold er en frygtindgydende ting at se over the Line of Scrimmage.

Dette plastkit indeholder alle de komponenter, du har brug for til at bygge Thunder Valley Greenskins, et Black Orc-team til brug i spil Blood Bowl.

Den indeholder 12 spillere:

  • 6 Black Orcs
  • 6 Goblin Bruiser Linemen

Du finder også 2 turn counters, 2 mønter, 4 balls (2 med robuste pigge og 2 med et Horned Beast ikon), tolv 32 mm runde Blood Bowl baser og et transfersheet.

Reglerne for at bruge Black Orc-hold i dine spil Blood Bowl findes i Blood Bowl - The Official Rules og Spike! Tidsskrift nr. 12.

269,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,17 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: