Athelorn Avengers

Model/varenr.: GW200-66

Athelorn Avengers illustrerer alt, hvad der gør Wood Elves til nogle af de bedste hold i Blood Bowl: fantastisk hastighed og smidighed, uventet vildskab og naturligt talent. Stjernespillere som Jordell Freshbreeze og Gloriel Summerbloom er blevet kendte navne for Blood Bowl fans overalt. Wood Elf-hold er utroligt populære, da de er kendt for at give et imponerende show - de er lige så tilbøjelige til (bogstaveligt talt) at danse rundt omkring deres rivaler, som de er til at smadre dem på (bogstaveligt talt) ligevis spektakulære måder. De spiller spillet bedre end næsten nogen anden, og de ser fantastiske ud, mens de gør det.

Wood Elves rammer hårdt og hurtigt, men de er desværre ikke kendt for deres udholdenhed og modstandsdygtighed. De er den proverbiale glaskannon, men i hænderne på en dygtig coach kan de give imponerende resultater. Hvis du er tilfreds med at sejre med minimal indsats, er dette ikke holdet for dig - det kræver finesse og dygtighed at vinde spil med elverne, men når det lykkes, ved du, at du har tjent det. For deres del er Wardancers blandt de mest imponerende startspillere i spillet, alle dine Wood Elf-spillere starter med mindst 7 træk, og de har adgang til en af ​​de vildeste samlinger af stjernespilere der findes.

Dette multipart plastik sæt indeholder alle de komponenter, du har brug for for at samle Athelorn Avengers, et Wood Elf-team til brug i spil af Blood Bowl, der indeholder 2 fangere, 2 kastere, 2 gardister og 6 linealver samt et liste over ark. Der er også et overførselsark, 2 omdrejningsmarkører med et Wood Elf-motiv, 3 tematiske kugler og 14 Citadel 32 mm runde baser med huller, hvor bolden skal placeres.

Reglerne for at bruge Wood Elf-hold i dine spil med Blood Bowl kan findes i Spike! Tidsskrift 6.

269,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,15 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: