Warhammer 40.000: Apocalypse

Model/varenr.: GW40-09-60

Warhammer 40.000: Apocalypse er et spil af massive slag, der er sat i den dystre, mørke fremtid. Hvis du nogensinde har ønsket at lande et hele Space Marine Battle Company eller husstanden til Imperial Knights (og mere udover), så er dette spillet for dig!

Ligesom med krigshærdede hære i Warhammer 40.000, er dine samlinger organiseret i en af ​​10 forskellige former for Detachments (og hver ledet af en Commander) der bevæger sig og kæmper sammen på slagmarken. Hver detachment får også en Faction Ability, som gør det muligt at tematisere din hær pr. detachment og inkludere fortællingsdrevne alliancer indenfor den.

De innovative regler for Apocalypse gør det muligt for dig at spille massive kampe til færdiggørelse i løbet af få timer. Skiftende Detachment aktiveringer sikrer, at der er minimal nedetid for spillere, vedligeholdelse af hurtig og spændende handling hele vejen igennem. Skader er løst i den afsluttende fase af hver spil tur, hvilket betyder at selv enheder, der er ødelagte vil stadig have en chance for at gøre deres mærke på kampen, før de bukker under.

I hver tur udsender spillerne Advance, Aimed Fire eller Assault-ordrer i hemmelighed til hver af deres detachments, hvilket giver dem en chance for at bluffe, overraske og udmanøvrere deres modstandere med deres valg.

Hver spiller konstruerer et dæk på 30 Command Assets (fra et valg af 300 inkluderet i sættet), herunder et antal factions specifikke kort, der gør det muligt for dem at trække strategiske power plays ud, når kampen udfolder sig. Disse virkninger omfatter ødelæggende psykiske kræfter, ændringer af ordrer og afgørende genslag.

Der er seks Apocalypse missioner at vælge imellem, samt en mission generator til at skabe din egen.

Dette sæt indeholder:
- Håndbog på 120 siders Apocalypse Field Manual (herunder fulde spilregler)
- 6 punchboard ark af dobbeltsidede Apocalypse gameplay tokens
- 300 Command Asset kort
- 12 seks-sidede terninger
- 12 tolvsidige terninger

588,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 1,98 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: