Warhammer Invasion TCG 2013 Season 2 Game Night Kit

Model/varenr.: FFG-GWH02

Kampen om den gamle verden antændes med sæson to 2013 Game Night Kit for Warhammer: Invasion The Card Game! Hvert kit indeholder eksklusive og meget samlerversioner til to af de mest populære kort i spillet, nemlig Judgment of Verena og Warpstone Excavation, sammen med en mindespil for turneringsvinderen. Lær at administrere en liga med det medfølgende instruktionsark, og tiltrække nye spillere med salgsfremmende plakat. Opmuntr spillere til at "tage til overskrifter", som Dværge og orker ville gøre i den gamle verden, med sæson to af Warhammer 2013: Invasion Game Night Kit.

Bemærk: De alternative kort til dette sæt er produceret af FFG gennem Print on Demand-udskrivningsprocessen, og som sådan kan de være lidt forskellige i farve og papirkvalitet end de andre kort. For at blive brugt i turneringer skal disse kort placeres i beskyttelsesposer med en uigennemsigtig ryg eller dækket af illustration.

Forøg synligheden af ​​Warhammer: Invasion The Card Game, og forøg den lokale spillerbase
Designet til at støtte op til otte spillere
Præsenterer to papirer med pragtfulde alternative illustrationer af Warpstone-udgravning (to eksemplarer) og Dom af Verena (17 eksemplarer)
Inkluderer en brugerdefineret playmat til den samlede vinder
Indeholder en salgsfremmende plakat og en guide med instruktioner til at køre Game Night-begivenheder

189,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,49 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer