Darwinning

Model/varenr.: DARWINNING

Darwinning! er et konkurrencedygtigt spil om udviklingen af ​​arter. Hver spiller stræber efter at blive den mest succesfulde Art over fire æraer af evolution, ved at have den største befolkning, der er den bedste rovdyr og være i stand til at leve i de fleste omgivelser.

Som spiller kan du vokse din befolkning, justere for at udnytte nye miljøer, erhverve nyttige træk eller klatre op i fødekæden for at overvinde andre arter. Alle disse valg er tilgængelige ved at spille bedre kombinationer af kort end dine modstandere.

Hold øje med, hvad dine modstandere gør! Hvis en person slutter en tid ved at slippe af med alle deres kort, bliver den stærkeste kombination den svageste, og spilleren går væk tomhændet.

Darwinning! er et spil hvor dine handlinger direkte påvirker dine modstandere. Med let at lære regler, Darwinning! er meget velegnet til familier og spillere i alderen omkring 9 år og derover. Disse regler giver også en masse beslutning plads til taktisk gameplay, der vil appellere til mere avancerede spil spillere. Spil varer typisk mellem 45 og 75 minutter afhængigt af spillerantal.

299,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,449 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer