Dark Souls: The Card Game

Model/varenr.: SFGSTCG-001

Dark Souls: Kortspilet er et kooperativt deck evolutionskortspil til 1-4 spillere. Spillere skal udforske møderne omkring dem og besejre et utal af fjender for at opnå sjæle og skat.

De skal bruge disse til at udvikle og tilpasse deres dæk for bedre at bekæmpe deres fjender. Når spillerne er klar, skal de udfordre de magtfulde chefer, der ligger indenfor.

Spillerne skal imidlertid gå en smal sti, da deres dæk giver dem mulighed for at angribe deres fjender, men repræsenterer også deres helbred. Dæk er kun opdateret, når spillerne hviler på bål, så spillerne skal besejre deres fjender, mens de holder deres styrke til de større udfordringer der ligger foran.

At tænke hurtigt og tilpasse sig fjendens angreb er nøglen til overlevelse. En fejltagelse kan være fatalt, men belønningen for succes er stor. Tilpas dit dæk, udvikle din strategi og forberede dig på at dø.

Antal spillere: 1-4
I alderen: 12+
Spilletid: 45-60 minutter
Sprog: Engelsk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 9 x Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

359,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,461 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: