Alien RPG Core Rulebook

Model/varenr.: FLF-ALE002

Dette er det officielle ALIEN tabletop-rollespil - et univers af horror og korrupte virksomheder, hvor syntetiske mennesker spiller gud, mens rumtransportører og marinesoldater er fodder for nyfødte, frygtelige væsener. Det er et hårdt og nådesløst univers, og ingen vil savne dig. Hold dig i live, hvis du kan.

ALIEN RPG Core Rulebook er en smukt illustreret fuldfarve indbundet bog på 392 sider, der både præsenterer ALIENs verden i år 2183 og et hurtigt og effektivt regelsæt designet specifikt til at forbedre ALIEN-oplevelsen.

Spillet understøtter to forskellige spiltilstande:

  • Cinematic play er baseret på forudskrevne scenarier, der emulerer den dramatiske historie i en ALIEN-film. Denne spiltilstand er designet til at blive spillet i en enkelt session og giver et hurtigt og brutalt spil, hvor spillerne tager store satsninger. Det forventes ikke, at alle overlever. Hovedregelbogen indeholder et indledende filmisk scenarie, Hope's Last Day.
  • Kampagnespil er designet til længere kontinuerlig spil med samme besætning af spillerfigurer over mange spil-sessioner, så du frit kan udforske ALIEN-universet som du vil. Hovedregelbogen indeholder tabeller og andre kraftfulde værktøjer til hurtigt at oprette stjernesystemer, kolonier, missioner, møder og NPC'er til din kampagne.

Hvis du køber dette produkt hos, kan du modtage en pdf udgave på din email. Kontakt os venligst på facebook.com/GoblingamesGames, gennem denne hjemmeside eller i butikken, hvis du mangler at modtage det.

369,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 1,641 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: