Realmscape Objective Set

Model/varenr.: GW65-16

Mange af Dawnbringer Crusades overlevede og etablerede nye forposter for Orders styrker, og nogle af dem voksede til sidst til selvstændige bosættelser. Andre blev imidlertid snart overrendt af Destructions hærgende kræfter, og derfor er Ghur-riget oversået med de ødelagte, glemte rester af en engang håbefuld ekspedition. Fremtidige korstog støder nogle gange på disse ruiner og kæmper om resterne, idet de søger svar på deres forfædres død eller måske bare håber at genvinde deres tabte ejendele.

Tilføj tematiske og meget detaljerede mål til dine spil Warhammer Age of Sigmar med Realmscape Objective Set. Hver af de seks objektivmarkører er smukt skulpturelt udformet til at repræsentere elementer af en bosættelse, der blev oprettet af Dawnbringer Crusades, hvor nogle ser uberørte ud, mens andre ligger i en tilstand af forfald. Målene kan bruges i alle typer terræn, du måtte have til rådighed, men er særligt velegnede til kampe på Ghurish Expanse-spillepladerne.

Sættet består af 28 plastkomponenter, hvormed du kan samle seks objektivmarkører, og leveres med 3x Citadel 50mm Round Bases, 1x Citadel 75mm Oval Base, 1x Citadel 90mm Oval Base og 1x Citadel 80mm Round Base.

295,00 DKK
Lager: 3 stk tilbage på lager
Vægt: 0,21 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: