Spiritseer

Model/varenr.: GW46-61

Spiritseers er dem på the Witch Path, der kaldes for at kommunikere med de døde - et skræmmende koncept, selv blandt Asuryani. Selvom deres vigtigste opgave er at hyrde wraithbone konstruktioner til kamp, ​​kan en Spiritseer også bruge deres psykiske evner til at hjælpe den samlede Asuryani hær. Ved deres besværgelser er magtfulde tropper indhyllet i tåge, eller fjender oplyst eller slået ned med mystiske bolte af energi.

En Spiritseer er et HQ valg til rådighed for Craftworld Aeldari - kendt som Asuryani - selvom de også kan opfordres til at blive medlem af Ynnari. Hver er en dygtig psyker på slagmarken, der er i stand til at udøve kræfter fra Ruins of Battle disciplin. De arbejder specielt godt sammen med Spirit Host-enheder som Wraithguard og tårnhøje Wraithknights, hvor Spiritseers udenverdenske åndemærke vil forbedre nøjagtigheden af ​​de mægtige spøgelseskrigere.

En Spiritseer står med en fod plantet på et ødelagt stykke arkitektur. Miniaturen bærer en Witch Staff i den ene hånd og et Aeldari-blad i den anden. En shuriken pistol hviler i et hylster knyttet til Spiritseerens bælte.

Multipart plast miniature består af 11 komponenter, og leveres med en Citadel 25mmm Round Base.

175,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,022 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer