Howling Banshees

Model/varenr.: GW46-45

De er hurtige og atletiske tropper, der er dødbringende i nærkamp, og er kendt for deres evne til at slå fjenden ned, før de så meget som kan rejse et våben til at forsvare sig med. De er et overvejende kvindeligt aspekt, og hvad disse hårde krigere mangler i rå styrke mere end opvejer de med præcision og effektivitet.

Tilføj det flotteste af Aspect Warriors til din hær og få det til at løbe koldt ned af dine fjenders ryg med deres blodisnende skrig. Disse hyl, der kommer fra deres ikoniske Banshee-masker, er ofte det sidste, som medlemmerne af galaksens unge racer hører.

Dette sæt leveres i 77 plastkomponenter og leveres med fem 28,35 mm Citadel runde baser og en 25 mm Citadel rund base. Det bygger enten 5 Howling Banshees eller 4 Howling Banshees og en Howling Banshee Exarch. Exarch kan være bevæbnet med en shuriken-pistol og powersword, en shuriken-pistol og triskele, en shuriken-pistol og executioner eller et par mirror swords. Exarch har et valg af fire hoveder, og resten af ​​holdet kan samles enten med hjelme eller uhjelmede. Sættet indeholder også et Aeldari-symbol i ét stykke, der eventuelt kan bruges som objektiv markør.

339,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,127 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: