Harlequin Troupe

Model/varenr.: GW58-10

I kamp, Harlequin trupper bevæge sig hurtigt og ramte hårdt, at forlade sig på hastighed og dygtighed til at tilintetgøre fjenden, før de selv har tid til at hæve deres pistoler. En gang i kamp, det Harlequins er i deres rette element, udfører en dødelig dødedans mens deres masker flimre med deres fjende værste frygt.

  Denne boks indeholder alt hvad du behøver at gøre en 6-mand Harlequin Troupe bevæbnet med sværd og shuriken pistol, herunder muligheden for at medtage en Troupe Master. Der er 6 sæt ben, alle skomagerens på blotninger af rock, med til at danne grundlaget for dine miniaturer. Du har valget af 7 forskellige torso fronter og 5 torso ryggen, sammen med 3 ekstra rygge sportslige Harlequin jakker. Du får også 6 sværd af to adskilte designs, 6 Shuriken pistoler, 6 Harlequins kys, 2 Harlequins omfavnelser, 2 Harlequins kærtegn, 2 neuro stoffer og 2 fusion pistoler. Der er en magt sværd så godt, hvis du ønsker at opgradere din Troupe Master.

  Sideløbende alle disse våben muligheder er der 2 komplette maskerede hoveder samt yderligere 5 hoveder med plads til at tilføje en af de 13 individuelt designede ansigtsmasker. Der er også 6 våben poser.

  Der er en enorm mængde af sort for både stille og vælge våben muligheder og alle komponenterne i dette kit er fuldt substituerbare med de andre Harlequin plastik kits.

  Denne multi-del plast kit indeholder 80 dele med til at gøre en 6-mand Harlequin Troupe. Der er også 6 x 25mm runde baser og en Harlequins transfer ark.

 
 
 
239,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,126 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: