Starweaver

Model/varenr.: GW58-12

Starweavers stribe over slagmarken som en storm af knust lys, påberåber sig en blanding af hastighed og vildledning for at forvirre fjenden mål. Disse hurtige angreb køretøjer har en transport platform på deres bageste stand til at bære en Harlequin Troupe i kamp.

 
Denne boks indeholder alt hvad du behøver at gøre enten en Starweaver eller en Voidweaver. Begge varianter er fremstillet af det samme chassis, med valget af besætning og våben mounts bestemmelse af type, du færdig.

 
Den Starweaver er bevæbnet med 2 Shuriken kanoner og 3 bredder Mirage løfteraketter. Der er også en rappelling linje, der kan fastgøres til bagsiden af ​​køretøjet. Der er 2 besætningsmedlemmer, der kan modelleres på bagsiden af ​​Starweaver, bevæbnet med et udvalg af stjerne bolas, sværd eller zephyrglaive, mens der er 2 arme, der vil holde på selve køretøjet.

 
Den Voidweaver er en mobil pistol platform bevæbnet med 2 Shuriken kanoner, den ene er under slyngede under den forreste del af køretøjet, og den anden er bagudvendt og monteret på platformen på toppen af ​​Voidweaver. Du har også et valg af enten en pintle monteret skuddermudder kanon eller et prismatisk kanon og mulighed for at tilføje 3 banker af Mirage løfteraketter. Der er en separat gunner model, der kan samles, så han står, fastgjort til enten den øverste shuriken kanon eller rortap monterede våben.

 
Uanset hvilken variant du vælger at gøre, begge cykler har mulighed for 9 par masker, der kan føjes til den side af køretøjet. Der er 5 hoveder med plads til at tilføje en af ​​10 individuelt designede masker til både piloter og besætning, samt 2 helt maskerede hoveder. Der er også 2 gennemsigtige baldakiner, der kan limes på til helt omslutte cockpittet, eller bruges til bare at dække den nederste sektion.

 
Denne multi-del plast kit indeholder 94 dele med til at gøre 1 Harlequin Starweaver eller Voidweaver. Også inkluderet er 1 stor flyvende base og en Harlequins transfer ark.

239,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,156 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: