Guardians

Model/varenr.: GW46-09

Asuryani er så få i antal, at alle borgere skal trænes til krig, hvis de en dag skulle få brug for at forsvare deres craftworld. I fredstider følger disse Aeldari kunstneriske og borgerlige stier, men når de bliver indkaldt, tager de deres krigsmasker på og går i kamp. Denne Guardian-milits kan selv klare sig mod menneskelige elitesoldater og støtter Craftworlds Aspect Warriors som infanteri, artilleri- eller køretøjsbesætninger.

Dette sæt bygger 10 Guardian Defenders, ledsaget af en Heavy Weapon Platform. Guardian Defenders er alsidige støttetropper, der er velegnede til at holde mål, mens de slipper en sydende hagl af ild fra deres shuriken-katapulter løs. Deres svævende Heavy Weapon Platforms kan udstyres med en række kraftige kanoner, der kan gennemhulle fjendens panser eller nedkæmpe hele grupper af infanteri. Dette sæt leveres med en række tilbehør og 11 uhjelmede hoveder. Du kan også vælge at bygge dette sæt som Storm Guardians med fokus på nærkamp.

Dette sæt består af 152 plastkomponenter og leveres med 10x Citadel 28,5mm Round Bases, 1x Citadel 40mmm Round base og 1x Aeldari Transfer Sheet. Disse miniaturer leveres umalet og kræver samling.

315,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,197 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: