Avatar of Khaine

Model/varenr.: GW46-62

En Avatar of Khaine er en inkarneret guddom - et brændende skår af Khaela Mensha Khaine, Aeldari'ernes blodige gud. Han er vækket til kamp, marcherer gennem fjendens ild uden at bryde sit skridt og griner grusomt, mens hans våben - Wailing Doom - flænser kødet og smager blodet fra sine fjender ved hvert slag. Avatarens blotte tilstedeværelse fremkalder et nådesløst raseri i Asuryani omkring ham, hans frygtindgydende aura udrydder frygt eller tøven til fordel for en næsten umættelig mordlyst. I disse øjeblikke synes Aeldari at være forvandlet til en vision af de glorværdige og frygtelige erobrere, som engang herskede over galaksen.

Dette sæt bygger en Avatar of Khaine, som kan bygges med et valg af tre forskellige hoveder - en klassisk hjelm med fjer og hovedbeklædning, en mere krigerisk hjelm med et udsmykket våbenskjold eller et nøgent hoved med en vild manke og en flydende topknude. Avatarens guddommelige våben, Wailing Doom, kan også bygges i en af tre former - et gigantisk sværd, en ondskabsfuld økse eller et fejende spyd, der hver især er mærket med eldritch-runer af magt.

Dette sæt består af 53 plastkomponenter og leveres med 1x 80mm Citadel rund base. Denne miniature leveres umalet og kræver samling.

585,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,236 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: