Serberys Raiders

Model/varenr.: GW59-24

At blive forfremmet fra Skitarii maniple til Serberys korps er en stor ære. De rider på hurtige firebenede konstruktioner, hvis skarpe klør gør det muligt for dem at manøvrere let over det mest ødelagte terræn, mens deres ryttere er mag-låst i gyrostabiliserede positioner. Serberys Raiders er spejdere og lang rækkeviddes support. De udmærker sig ved at udmanøvere fjendens styrker og tage ubeskyttede aktiver. Avancerede okulære arrays, der er implanteret i rytternes kranier, er noospherically forbundet med deres monteringer, hvilket sikrer maksimal nøjagtighed, mens finkalibrerede lugtfølsomme sensorer og en pakke med følsomt augury-udstyr gør dem trætte og frygtede trackere.

Serberys Raiders er veludstyrede til kamp på alle afstande med galvaniske karbiner, der giver slagkraft på afstand og fint udformede kavalerisabre til nærkamp. Holdets alfa er også bevæbnet med en hårdt slående arkæo-revolver. De sørger for en alsidig frontenhed, der er i stand til at ride ud foran deres Skitarii kolleger og endda snipe mod fjendens kommandoenheder.

Dette sæt kan alternativt bruges til at opbygge en enhed af Serberys Sulphurhounds i stedet, hvilket betyder, at uanset hvilken enhed du monterer, vil du ende med masser af reservedele til tilpasning af din hær.

Dette sæt leveres i 103 plastkomponenter, som kan samle tre modeller, hver leveres med en Citadel 60 mm x 35 mm oval baser. Der er også inkluderet et transfersheet til Adeptus Mechanicus.

339,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,159 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: