Adeptus Mechanicus Sicarian

Model/varenr.: GW59-11

Nu mere maskine end menneske, de Sicarian infiltratorer er en hæslig, skræmmende angrebsstyrke - højden af ​​Adeptus Mechanicus posthuman engineering. Fjender falder, deafened og blændet af urer af et brutalt forstyrrende audiovisuel overfald; slag er ofte besluttet før selv en enkelt kill er bekræftet.

Denne multi-del plast kit indeholder alle de dele, der er nødvendige for at bygge fem Adeptus Mechanicus Sicarians - enten Sicarian Ruststalkers eller Sicarian infiltratorer, herunder en princeps. Hver model er udstyret med omfattende organ modifikation - kød er blevet afløst af maskine, og hvad lidt resterne er indkapslet i tryksat rustning. Sensorer, manometre og data arrays dækker deres overflader, og et medfølgende fem sæt benene tilføjer en række udgør indstillinger, hvilket gør dit hold virkelig din egen.

De Sicarian infiltratorer er spejder klasse; næsten hele deres menneskelige hoveder er blevet erstattet med en indviklet hvælvet roret giver en tre-hundrede og tres graders udsigt over slagmarken. To våben er tilgængelige for hver model - ti sæt stubcarbine og magt sværdet eller ti sæt af taser anspore og Flechette blaster; i alt tyve våben i kassen. Deres princeps bærer en stubcarbine og magt sværd, med en inkluderet infoslave kranie - enhver bevægelse registreres og analyseres for optimering af slaget.

Boksen indeholder 117 komponenter, og leveres med fem 40mm runde baser.

309,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,153 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: