Archaeopter

Model/varenr.: GW59-22

En arbejdshest ikke kun i den giftige martianske himmel, Archaeopteren flyver også på ​​fjerne verdener i spidsen for Tech-Priests ekspansion i årtusinder. Styret af et medlem af Pteraxii-casten, hvis ben og rygknogler er fastgjort i dens kontroller, er nano-carbonfibervævet af archaeopterens vinger i stand til at forme sig - en egenskab, den deler med Pteraxii-tropperne. Dette giver stor manøvrerbarhed og gør det muligt for dem at arbejde inden for skiftende pres, når det svinger ovenoer for at droppe nyttelaster af jordindtrængende, tektomagniske bomber, designet til at forårsage seismiske chokbølger blandt fjendens rækker.

Dette sæt kan bruges til at bygge en Archaepter Fusilave, Archaeopter Transvector eller Archaeopter Stratoraptort, hvilket betyder, at uanset hvilken enhed du samler, vil du ende med masser af reservedele til tilpasning af din samling.

Dette sæt leveres i 94 plastkomponenter og leveres med en Citadel 170 mm x 109 mm oval base og en Citadel 115 mm kuglestamme med tangadapter.

585,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,455 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: