Talons of the Emperor: Valerian and Aleya

Model/varenr.: GWBL-02

Dette er stjernerne i Chris Wraight's Watchers of the Throne-serien, nu realiseret som fantastiske nye miniaturer.

 

Valerian

Som Shield-Captain for Adeptus Custodes er Valerian en mægtig kriger og en kamp for mange af de mest magtfulde helte i Imperium. Han skilles aldrig fra sit mestersmedede spyd, Gnosis, der slår endnu hårdere end andre våben af ​​sin art. Send ham ind i kampens hede sammen med en enhed eller to af hans kolleger, og de vil pålideligt slagtes alt på deres vej.

Valerians auramite rustning er kronet med en gylden laurbærkrans, skænket ham af ingen anden end Lord-Commander of the Imperium, Roboute Guilliman, for sin tapperhed i kamp.

 

Tanau Aleya

Hun er en veteran kriger af Adeptus Astra Telepathica, en utrolig formidabel sværdkvinde. Hun bruger Somnus Blade, en bøddels sværd, som hun har dræbt utallige fjender af Kejseren med. Men imod psykers - hendes valg af offer - vil hun være endnu mere dødbringende.

Som en Sister of Silence er Aleyas blotte tilstedeværelse anathema for fjendtlige psykers, og denne effekt forstærkes yderligere, når hun er i selskab med andre Null-Maidens. Hvis du står over for en stærk psykisk trussel, kan du supplere Aleya med et par grupper af Prosecutors, Witchseekers eller Vigilators for at hindre din modstanders psykiske fase.

315,00 DKK
Lager: 3 stk tilbage på lager
Vægt: 0,061 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer