Custodian Wardens

Model/varenr.: GW01-11

Blandt deres kammerater er Custodian Wardens kendt for at være besindige og uendeligt tålmodige vagter. Når de tager imod den kåbe, der markerer deres stilling, aflægger de en bindende ed om at kæmpe som urokkelige vagter, en levende fæstning af auramite og sener, som ingen fjende nogensinde vil bryde. Hver vagts ed er personlig og er skrevet af vogteren selv efter et helt års overvejelse i meditation på Gallowtower stejle afsatser. At bryde disse løfter ville være værre end døden for disse krigere, og deres beslutsomhed til at opretholde dem styrker deres i forvejen formidable vilje til noget af en virkelig skræmmende intensitet.

Dette plastsæt i flere dele indeholder de nødvendige komponenter til at samle en gruppe på 5 Custodian Wardens. De er let genkendelige på de ceremonielle gevandter, de bærer over deres auramite armour, og de er typisk storslåede at se på - som med alle Adeptus Custodes er hver eneste overflade af deres rustning fuldstændig dækket af smukke skulpturelle detaljer med ædelsten, ørne, lyn og filigran, hvor man end kigger hen. Hver er bevæbnet med et valg af enten guardian spear eller castellan axe, og der medfølger 5 af hver i sættet. Hjelmene, hjelmfanerne og lårpladerne i sættet kan udskiftes, så dine Wardens kan være unikke.

Sættet kan eventuelt bygge en Shield-Captain, som har et valg af 2 bare hoveder, en unik brystplade, unikke skulderpuder og sit eget sæt ceremonielle gevandter - han er bevæbnet med et valg mellem castellan axe og guardian spear og holder en misericordia. Desuden kan 1 model samles som en Vexilus Praetor - sammen med standardvåbenvalget bærer han en pragtfuld udsmykket Vexilla.

Dette sæt leveres som 78 komponenter, og leveres med 5 Citadel 40mm Round baser.

339,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,194 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer