Seraphim Squad

Model/varenr.: GW52-27

De englekrigere der er kendt som Seraphim, kæmper på frontlinjen for en Adepta Sororitas-hær. Udstyret med San Leor-pattern jump-pakcks, flyver de ned på fjenden, for ved hjælp af chok og ærefrygt for at sprænge formationer, inden deres medsøstre åbner ild. Hver Seraphim har et par pistoler valgt blandt den hellige treenighed af våben. Boltpistoler bruges til at spytte død, som Seraphim flyver gennem himlen, håndflammere sprøjter brændende kaskader af ild, mens inferno-pistoler fyrer fokuserede varmestråler, der smelter gennem rustning og kød med foragtelig lethed.

Sættet bygger fem Seraphim. Seraphim har hver især to boltpistoler, skønt to af deres antal i stedet kan udstyres med håndflammere, mens to mere kan bære inferno-pistoler. Den ene model kan samles som en Seraphim Superior, bevæbnet med en boltpistol eller plasmapistol i den ene hånd og et valg af boltpistol, chainsword eller powr sword i den anden.

Dette sæt leveres i 107 plastkomponenter og indeholder 5x Citadel 32mm runde baser og 2x Citadel 45mm rillestemsæt. Et Adepta Sororitas transfersheet er også inkluderet.

339,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,153 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer