Retributor Squad

Model/varenr.: GW52-25

Blandt størstedelen af ​​Orders Militant tager det mange, hårde år at gå videre til de respekterede rækker af Retributor-korps. Søstrene, der udgør af disse warband, er blandt de mest besindige, urokkelige og fast troende af alle Sisters of Battle. De er også blandt hver Orders bedste skarpskytter. Det er godt, at alt dette er tilfældet, for for Retributorerne falder det tungtliggende ansvar at yde målrettet ildstøtte til deres fremrykkende søstre. For bedst muligt at udføre denne rolle er hver gruppe af retributorer bevæbnet med en række heavy bolters, multimeltas og heavy flamers, der bringer deres ildkraft på linje med en kampvogn. Kombineret med søstrenes ekspertise for målprioritering, identificering af fjendens svage punkter og optimering af krydsild, gør disse ødelæggende våben hver gruppe af retributores til et forfærdeligt potent aktiv på slagmarken.

Dette sæt bygger fem Retributors og to Armorium Cherubs. Retributorerne kan samles med dit valg af heavy bolter, heavy flamer eller multi-melta (to af hvert våben er inkluderet i sættet), mens Retributor Superior kan være bevæbnet med en række skyde- og nærkampvåben.

Dette sæt leveres i 115 plastkomponenter og indeholder 5x Citadel 32 mm runde baser og 2x Citadel 25 mm runde baser. Et Adepta Sororitas transfersheet er også inkluderet.

339,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,157 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: