Paragon Warsuits

Model/varenr.: GW52-34

Mens de fleste medlemmer af the Celestian Order drager til slagmarken på fods, er der nogle få privilegerede, der har den ære at føre krig i mægtige Paragon Warsuits. Maskinånderne i sådanne kraftfulde krigsmaskiner er virkeligt lunefulde, og piloten skal have både en enorm tro og utrolige evner for at styre krigsdragterne effektivt. De, der mestrer kunsten, er dog i stand til at bekæmpe nogle af Imperiets største fjender og gå sejrrigt fra kampen.

Paragon Warsuits er indbegrebet af Adepta Sororitas' tunge infanteri, der bærer tunge skydevåben og massive nærkampsvåben ind i kampen. Uanset om det er at skure horder af fjendtligt infanteri væk eller duellere med deres stærkeste krigere, kan piloterne i disse krigsdragter tage enhver udfordring op, mens de stoler på, at maskinens tykke panserplader beskytter dem mod skader.

Sættet består af 179 plastkomponenter, hvormed du kan samle tre Paragon Warsuits, og leveres med 3x Citadel 50mm Round Bases. Dette sæt indeholder muligheder for at udstyre warsuits med to forskellige nærkampsvåben, tre forskellige afstandsvåben, to forskellige carapace-våben og indeholder muligheder for hjelmede og uhjelmede hoveder.

399,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,204 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: