Morvenn Vahl, Abbess Sanctorum of the Adepta Sororitas

Model/varenr.: GW52-37

Da the Ecclesiarchy søgte at vælge en ny Abbess Sanctorum til at lede Adepta Sororitas, valgte de Morvenn Vahl. De troede, at den unge Celestian Superior ville være let at manipulere på den politiske arena, men fandt i stedet en ligefrem og jernhård kriger, der bar sin fulde kamprustning til møderne i den hellige synode og skræmte mange, der forsøgte at påvirke hende. Vahl var utilfreds med at udøve sin kommando fra det sikre Holy Terra og rejste næsten lige så hurtigt, som hun var kommet, og har siden da stået i spidsen for mange korstog.

Adepta Sororitas' øverstkommanderende er en magtfuld skikkelse at se på slagmarken, idet hun marcherer i krig i sin relikvie Paragon Warsuit, Purgator Mirabilis, og bærer et gammelt spyd, som Adeptus Custodes har givet hende i gave. Vahl er lige så veltilpas i at lede sine Battle Sisters som i selv at træde ind i kampen, og hun er en potent kraftmultiplikator, der er i stand til at ændre slagets gang alene ved sin tilstedeværelse, som hun driver tropper i nærheden til det fulde omfang af deres evner og ser kejserens vilje blive udført under hendes stålsatte blik.

Sættet består af 41 plastkomponenter, hvormed du kan samle en Morvenn Vahl, Abbess Sanctorum of the Adepta Sororitas, og leveres med 1x Citadel 60mm Round Base. Dette sæt indeholder også tre hovedmuligheder, en med hjelm og to uden.

315,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,095 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: