Celestian Sacresants

Model/varenr.: GW52-35

Celestian Sacresants er de elitemedlemmer af Adepta Sororitas, der har forladt livet som livvagt for deres Canoness og i stedet rejser rundt i Imperiet på vegne af deres orden. Nogle udrydder kætteri og oprør, mens andre jager tabte relikvier og hellige steder, men alle vender tilbage på deres leder opfordring for at kæmpe med skjold, stridskølle og klinge, når krigens trompeter lyder.

Udstyret med deres særskilte Sacresant-skjolde og klædt i Adepta Sororitas' karakteristiske power armor er disse nærkampsspecialister en holdbar styrke på slagmarken, der kan modstå en enorm ildkraft. Med et valg af panserbrydende velsignede hellebarder eller tunge hellige stridskøller er the Celestian Sacresants udstyret til at håndtere fjendens elite og gå sejrrigt derfra.

Sættet består af 69 plastkomponenter, hvormed du kan samle fem Celestian Sacresants, hvoraf den ene kan samles som en Celestian Superior, og leveres med 5x Citadel 32mm Round Bases. Dette sæt indeholder muligheder for hætteklædte eller hjelmklædte hoveder, og kan udstyres med enten anointed halberds eller hallowed maces.

339,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,123 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: