Adeptas Sororitas: Engines of Redemption

Model/varenr.: GW52-22

Styret af syndere og kættere, der stadig er i stand til at søge forløsning, angriber Penitent Engines fjenden uden at tænke på faren, vel vidende at kun gennem døden kan man opnå syndsforladelse. Maskinens arme, der er monteret med enorme flammekastere, udsender et spor af brændende ødelæggelse, mens den tordner fremad. Når piloten når fjendens kamplinjer, pumpes de med kemiske og synaptiske signaler, der fremkalder ubegribelig skyldfølelse og tvinger dem ud i en hærgen, der ikke efterlader andet end død og blodbad i sit kølvand. Nogle af maskinerne er forsynet med adamantintandede brumklinger, der er i stand til at kløve gennem panser, mens andre maltrakterer kød og pulveriserer knogler med deres flerhovedede slagvåben.

Dette plastsæt i flere dele bygger to Penitent Engines. Disse vanvittige mekaniske vandrere kombinerer bersærkeragtig sejhed og hastighed med brutale nærkampsvåben, der raser frem for at maltraktere Ecclesiarchys fjender. Hver Penitent Engine er udstyret med to heavy flamers og en kombination af to nærkampsvåben, der kan vælges mellem penitent buzz-saws eller penitent flails. Alternativt kan hver miniature bygges som en Mortifier, eller en Achorite.

Sættet består af 126 plastikkomponenter og leveres med 2x Citadel 50mm Round Bases. Miniaturerne leveres umalede og kræver samling.

339,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,201 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: