Warpaints Fanatic: Space Dust

Model/varenr.: WP3095P

Warpaints Fanatic: Space Dust er en gul figurmaling fra the Army Painter.

Gør dig klar til at tage dit figurmaleri til det næste niveau! Uanset om du maler Warhammer, Star Wars: Legion, rollespilsfigurer eller et andet figurspil, er disse malinger et oplagt valg.

I ville have figurmaling, der dækker let, med jævn, rig pigmentering, bedre konsistens og med en bred vifte af levende farver - og nu er den her!

De 18 ml spildfri dråbeflasker har et innovativt dråbehætte-system, så du kan dosere præcis den mængde maling, du har brug for, uden hele tiden at skulle åbne låget. Det ergonomiske design forhindrer også spild og sikrer, at din maling ikke tørrer ud. Ideel til wargamers, der kræver præcision og bekvemmelighed.

Warpaints Fanatic er designet til at give uovertruffen dækning, samtidig med at den er utrolig nem at bruge, med intens pigmentering og i et fleksibelt farvetriadesystem - Warpaints Fanatic er den nye guldstandard for miniaturemaling.

Warpaints Fanatic er en akrylmaling af høj kvalitet til modeller og miniaturer og har en vanvittigt pigmenttæt formulering i en førsteklasses resinbase med proprietære stabilisatorer for at sikre glat, ubesværet anvendelse. Den er nem nok at bruge for en nybegynder, hurtig nok til en gamer, men alligevel dygtig nok til de bedste malere i verden.

Uanset om du arbejder med rige, mørke, lyse, levende eller blege farver, er hver maling individuelt afstemt for at maksimere dækningen og give en ensartet oplevelse med penslen. Denne pigmentrige maling kan fortyndes til ekstreme niveauer af gennemsigtighed for avancerede teknikker eller påføres direkte over en miniature for ubesværet dækning, så du får mere tid til at spille!

23,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,025 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: