Troika

Model/varenr.: OIN9067

Ikke langt ude i fremtiden blev der fundet en sten på en fjern planet - så blev der fundet flere sten, og det viser sig, at hvis du kombinerer tre af disse sten på den rigtige måde, skaber du en meget værdifuld juvel. Hvad mere er, du kan kombinere dem på en anden måde for at skabe brændstof.

I Troika er du en eventyrer, der har drømt om at tjene en formue, så du er rejst til denne planet sammen med andre vandrere. Desværre har dit rumfartøj ikke mere brændstof, så mens du gerne vil skabe juveler, skal du huske, at hvis du ikke også skaber brændstof, vil du bare dø som den rigeste person i ​​universet!

I spillet placerer du alle de heptagonale brikker med billedsiden nedad på bordet, og på en tur trækker du enten en brik med forsiden nedad eller tager en brik med forsiden opad, som nogen lagde tilbage på bordet. Du prøver at samle både tre fliser med samme nummer (til at tjene som brændstof) og tre fliser i numerisk rækkefølge (for at omdanne til en juvel). Hvis du ikke har noget brændstof, kan du ikke vinde spillet; af dem, der har brændstof, vinder spilleren med den mest værdifulde juvel.

Antal spillere: 2-5
I alderen: 9+
Spilletid: 20 minutter
Sprog: Engelsk

149,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,143 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer