Garum

Model/varenr.: PY0010

Garum var en gæret fiskesauce, der blev brugt som krydderi i fortiden; dens fremstilling og eksport var en indikator på velstand og måske en drivkraft for den romerske penetration af lusitanske og spanske kystregioner.

Saucen fra datidens Portugal og Spanien var højt værdsat i Rom og har nu inspireret et alsidigt strategi-brætspil for hele familien, fra 8 år og opefter. Spillet er et briklægningsspil, det er sproguafhængigt og kan spilles igen og igen på grund af sit brætsystem, der sikrer, at der ikke er to spil ens.

I Garum repræsenterer hver spiller en mester i forberedelsen af ​​en bestemt type fiskesauce og modtager et sæt af 16 cetariske fliser; hver har 4 mellemrum fyldt med 4 farver i forskellige proportioner, skønt den farve, som spilleren forsvarer, er den dominerende.

Målet med spillet er at spille Cetarian Tiles strategisk for at få et enormt antal af sine egne farvesymboler i udvalgte rækker eller kolonner - jo større indflydelse, jo højere belønning! Når du placerer fliserne, kan spillere forøge deres score, indsamle nogle bonusser og også blokere deres modstanders planer. Den der scorer flest point er vinderen.

Antal spillere: 2-4
I alderen: 8+
Spilletid: 20-45 minutter
Sprog: Engelsk, tysk, spansk og portugisisk

199,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,1 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: