Dragon Castle

Model/varenr.: DRC001

Dette er et brætspil, der er frit inspireret af Mahjong Solitaire. Når det er din tur, tager du et par identiske brikker fra det centrale "slot" (kendt som Dragon Castle) og placerer dem på dit eget realm-bræt for at bygge dit eget slot. Fra tid til anden kan du ofre disse brikker for at få skrin i stedet for dem.

Hver gang du skaber et sæt brikker af samme slags, "konsoliderer" du dem, dvs. vender dem med billedsiden nedad for at få point. Når du konsoliderer et sæt, kan du også bygge helligdomme oven på de konsoliderede brikker: Shrines giver dig mulighed for at score flere point, men de begrænser også dine byggemuligheder. Du kan også udnytte det tilgængelige åndekort og dets spilforandrende kræfter... men dette har sin pris! Endelig skal du ikke glemme at kontrollere dragekortet i spillet og følge byggekravene for at score bonuspoint.

Når the Dragon Castle er blevet reduceret til kun én etage, udløses spillets afslutning. Efter en sidste runde er spilleren med flest point herre over det nye drageslot ... og vinderen af spillet!

Antal spillere: 1-4
I alderen: 8+
Spilletid: 45 minutter
Sprog: Engelsk

369,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1,779 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: